U mbajt mbledhja e radhës e Këshillit të Drejtorëve

Kryetari i Komunës z.Bali Muharremaj, ka mbajtur sot takimin e radhës me Këshillin e Drejtorëve komual, ku është diskutuar për punët që janë duke u kryer në Komunën e Suharekës dhe për projektet në vazhdim.

Kryetari është interesuar për projektet e secilës drejtori dhe ka kërkuar nga drejtorët angazhim maksimal në mbarëvajtjen e projekteve.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.