Suharekë: Lista e fermerëve përfitues për hapjen e Puseve

Suharekë: Lista e fermerëve përfitues për hapjen e Puseve

Sot u publikua lista e fermerëve përfitues për hapjen e Puseve nga Drejtoria e Bujqësisë, Komuna e Suharekës.

Hapja e pusit do të behet deri 12 metra thellësi.

Më poshtë e gjeni listen e fermerëve përfitues për hapjen e Puseve:

Kujtojmë që Drejtoria për Bujqësi Pylltari dhe Zhvillim Rural kishte njoftuar fermerët për aplikim për hapjen e puseve më datë 02.07.2019-17.07.2019.

Drejtoria për Bujqësi Pylltari dhe Zhvillimit Rural njofton fermerët e komunës së Suharekës, se nga data 02.07.2019- 17.07.2019 fillon aplikimi për hapjen e puseve për vitin 2019.

Kriteret që duhët plotësuar nga fermerët janë: Të jetë qytetarë i komunës së Suharekës, Të ketë sipërfaqe të tokës 0.5h, në vendin ku dëshiron të hap pusin, Fermerët duhet të jetë kultivues të mirë të kulturave bujqësore, Fermerët që kanë sipërfaqe 10 e më shumë ari sera, si dhe fermerët që kanë 10 a më shumë lopë qumështore,” thuhëj në njoftim.

RAPORTO