Muharremaj sot ka diskutuar për planifikim e buxhetit për vitin 2021

Kryetari i Komunës, Bali Muharremaj, sot ka mbajtur një takim me qytetarët e komunës, ku kanë diskutuar për planifikim e buxhetit për vitin 2021.

Muharremaj ka bërë të ditur se në këtë takim u diskutua për planifikimin e buxhetit për vitin 2021, dhe listën e projekteve kapitale për vitin 2021.

Gjithashtu ai ka treguar se sot kanë marrë vlerësimet, vërejtjet dhe propozimet të cilat do të ndikojnë në punën që po bëhet.

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?
RAPORTO