Lista e barnatoreve kujdestare për datat 25 – 30 Prill 2020 në Suharekë

Qeveria e vendit ka marrë vendim që barnatoret e licencuara në Kosovë do të ushtrojnë veprimtaritë e tyre prej orës 07:00-22:30.

Sipas këtij vendimi pas orës 22:30 veprimtaria e tyre do të organizohet përmes kujdestarisë.

Barnatoret kujdestare do të përcaktohen nga Ministria e shëndetësisë, AKPPM në koordinim me Odën e Farmacistëve të Kosovës (OFK) dhe komunat përkatëse, autoritetet komunale.

Pas këtij vendimi Ministria e Shëndetësisë, ka publikuar listën e barnatores kujdestare edhe në qytetin e Suharekës për datën 26 – 30 prill 2020.

SUHAREKËDataADRESA
Doni Pharm25 PrillRr. “Brigada 123”
Ed Pharm26 Prill Rr. “Hasan Prishtina”
Rena Pharm27 PrillRr. “Brigada 123”
Vjollca Hamitaga B.I.28 PrillRr. “Brigada 123”
Brikena29 PrillRr. “Hasan Prishtina”
Elita Pharm30 PrillRr. “Brigada 123”
RAPORTO