Këto janë reduktimet 6 orëshe për ditën e nesërme

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të hënën.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për sigurinë e sistemit do të ketë ndërprerje të rrymës me datën 13 janar.

Data e punimit: 13-01-2020

1.
TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10kV Shpenadija (kodi: 32000023) prej orës    10:00  deri në ora 16:00
Vendet: Serbica Trepetica,Shpendija, Velezha, Caparci.
Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe ndërrim izolatorëve.

LEXO EDHE:  Gjest i mirë, qytetari nga Suhareka e gjenë portofolin me 1080€, i'a kthen pronarit