FOTO: Breshër i madh në Suharekë

Pjesë të ndryshme të Kosovës janë përfshirë mbrëmë nga një mot me shi, vetëtimë e bubullimë.

Po ashtu, në disa pjesë të vendit ka rënë edhe breshër, i cili ka shkaktuar dëme në bujqësi.

Më të goditurat nga breshri duket të jenë komuna e Suharekës dhe ajo e Mamushës.

Një qytetar nga Studenqani dhe nga Peqani ka dërguar fotografi të breshërit që ka rënë.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.