Ardian Shala: Po pse tentoni te mburreni me projekte te tjeterkujt o te mjerë!

11.11.2018

Ai ka bërë të ditur se laboratori në Mushtisht dhe Studenqan janë në funksion që 2 vite dhe poashtu është punuar me dy ndërrime. “Po pse tentoni te mburreni me projekte te tjeterkujt o te mjerë. A po mendoni qe populli po ha barë. Po laboratori ne Mushtisht eshte duke funksionuar qe 2 vite dhe […]

Ardian Shala: Po pse tentoni te mburreni me projekte te tjeterkujt o te mjerë! Foto: Ilustrim

Ai ka bërë të ditur se laboratori në Mushtisht dhe Studenqan janë në funksion që 2 vite dhe poashtu është punuar me dy ndërrime.

“Po pse tentoni te mburreni me projekte te tjeterkujt o te mjerë. A po mendoni qe populli po ha barë. Po laboratori ne Mushtisht eshte duke funksionuar qe 2 vite dhe po ashtu edhe ne Studenqan si dhe po ashtu ka qenë me dy ndërrime duke punuar. Këso praktike përvetësimi veq te pazotët dijn të bëjnë .Turp !”, ka shkruar Shala në llogarinë e tij në Facebook.