Herolind Bytyçi
15.06.2019, 10:42

Suharekë: Vdes personi që ishte sulmuar nga qeni

Më 1 qershor Avdyl Fandaj 86 vjeqar nga fshati Peqan ishte sulmuar nga një qen dhe kishte marr lëndime të rënda në kokë.

Shefi i Emergjencës në Spitalin e Prizrenit, Sadri Hulaj tha se gjendja e plakut është shumë e rëndë. “ Viktima është shqyer në kokë”, tregon Hulaj.

Gjatë ditës familjar të viktimës kanë bërë të ditur se familjari i tyre ka ndërruar jetë.

Për shkak lëndimeve të rënda personi ishte dërguar për trajtim mjekësor në QKUK.

Qentë e rrugës janë shndërruar në rrezik për qytetarët në rajonin e Prizrenit. Përkundër ankesave të shumta , institucionet nuk kanë marrë masa për eliminimin e këtij rreziku.

Potenciali dhe kushtet që ofrojnë bizneset e Suharekës

Produktet gjithmonë janë prodhuar me një pasion të madh për luksin dhe rehatinë si dhe në përshtatje me prirjet më të fundit të dizajnit.

LEXO PO ASHTU:  Prokurori i shtetit ngriti 50 aktakuza ndaj 58 personave