Qytetarët e Suharekës të rrezikuar nga gropat në trotuarë

Gropat në rrugët e Komunës së Suharekës dhe vonesat në riparimin e tyre, po u shkaktojnë telashe të mëdha qytetarëve.

Thonë se përveç dëmeve që kanë po ndihen të rrezikuar edhe nga lëvizja e qytetarëve sepse detyrohen që të dalin në asfalt që të lëvizin.

Nga një raportim i një qytetari në ndreqe.com, shihet se është një gropë ku për të lëvizur duhet të mënjanojnë gropat të dalin në asfalt.

Kjo gropë më saktësisht ndodhet në rrugën Brigada 123 në Suharekë.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.