Për 24 orë u shënuan 23 aksidente dhe u shqiptuan 819 gjoba

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se  për 24 orët e fundit janë shqiptuar 819 gjoba trafiku, ndërsa janë shënuar 23 aksidente trafiku.

Prej tyre 12 kanë qenë aksidente trafiku me të lënduar, ndërsa me dëme materiale kanë ndodhur 11 aksidente.

Gjithashtu Policia e Kosovës bënë të ditur se ka arrestuar 17 persona gjatë ditës së djeshme.

STATISTIKAT E PËRGJITHSHME

Aksident trafiku me fatalitet/
Aksident trafiku  me të lënduar12
Aksident trafiku  me dëme materiale11
Tiketa trafiku të shqiptuara819
Persona të arrestuar17
Persona në mbajtje13
Persona në ndalim policor  /
Persona në vuajtje të dënimit/
RAPORTO