Për 24 orë arrestohen 30 persona për mosrespektim të orës policore

30 persona janë arrestuar në 24 orëshin e fundit në vend, për mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë.

Nga 20 rastet sa ishin gjithsej lidhur me këtë vepër, 7 ishin në Prishtinë, 3 në Gjilan, 1 në Ferizaj, 5 në Pejë dhe 3 në Gjakovë dhe 1 në Mitrovicën e Jugut.

13 prej këtyre personave u arrestuan në Prishtinë, 4 në Gjilan, 4 në Ferizaj, 5 në Pejë dhe 3 në Gjakovë dhe 1 në Mitrovicën e Jugut.

RAPORTO