[FOTO] Merr flakë një veturë në autostradë!

Një veturë është kapluar nga flaka në autostradën “Ibrahim Rugova”. Sipas raportimeve të deritanishme nuk është bërë e ditur për dëme në njerëz përveq atyre materiale.

Sipas raportimeve në vendin e ngjarjes kanë arritur njësitë e policisë dhe ato të zjarrëfikësve me ç’rast kanë fikur edhe zjarrin.

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?

Kohëve të fundit raste të njëjta ku vetura të ndryshme janë kapluar nga flaka janë raportuar pothuajse çdo javë.

RAPORTO