Zhduket një grua në Suharekë

24.12.2018

Një burrë nga Suhareka ka lajmëruar në Polici zhdukjen e gruas së tij. Rasti është raportuar të premten në ora 20:10. Ankuesi ka njoftuar se pas një mosmarrëveshjeje verbale me bashkëshorten e tij, e njëjta është larguar nga shtëpia dhe nuk dinë asgjë për vendndodhjen e saj. Rasti po hetohet nga Policia.

Zhduket një grua në Suharekë Foto: Ilustrim

Një burrë nga Suhareka ka lajmëruar në Polici zhdukjen e gruas së tij.

Rasti është raportuar të premten në ora 20:10.

Ankuesi ka njoftuar se pas një mosmarrëveshjeje verbale me bashkëshorten e tij, e njëjta është larguar nga shtëpia dhe nuk dinë asgjë për vendndodhjen e saj.

Rasti po hetohet nga Policia.