Votat e kandidatëve të PDK-së së Suharekës në Shtime

Partia Demokratike e Kosovës ka arritur të dal partia e parë në qytetin e Shtimes, e cila lë pas Vetëvendosjen dhe LDK-në.

PDK në komunën e Shtimes doli fituese me 33,41% të votave apo 4 mijë e 14 vota.

Këto shifra dolën pas rezultateve preliminare të KQZ-së për Komunën e Shtimes, pas numërimit të 100% të votave të rregullta.

Në Shtime kandidatët e PDK-së së Suharekës kanë marrë këto vota: Enver Hoxhaj 154 vota, Ramë Vataj 114 vota, Besa Kuqi 56 vota dhe Florim Kryeziu 34 vota.