Votat e kandidatëve të PDK-së së Suharekës në Drenas

Partia Demokratike e Kosovës ka arritur të dal partia e parë në Drenas.

Partia Demokratike e Kosovës, ka arritur që ta mbaj bastionin e saj në Drenas, duke marrë shumicën e votave.

I pari në listë prin Kadri Veseli me 12209 vota, ndërsa pas tij radhiten kandidatët që vinë nga kjo komunë.

Në Drenas kandidatët e PDK-së së Suharekës kanë marrë këto vota: Enver Hoxhaj 552 vota, Ramë Vataj 177 vota, Besa Kuqi 23 vota dhe Florim Kryeziu 53 vota.