Vjedhen para dhe cigare në Suharekë

12.11.2018

Me këtë rast nën kërcënimin e armës të njëjtit kanë grabitur 160 euro dhe një sasi të cigareve. Viktima ka pësuar lëndime trupore dhe është dërguar për tretman mjekësor. Rasti është duke u hetuar nga njësitet policore

Vjedhen para dhe cigare në Suharekë Foto: Ilustrim

Me këtë rast nën kërcënimin e armës të njëjtit kanë grabitur 160 euro dhe një sasi të cigareve.

Viktima ka pësuar lëndime trupore dhe është dërguar për tretman mjekësor. Rasti është duke u hetuar nga njësitet policore