[VIDEO] Aksident në Suharekë

Para një ore ka ndodhur një aksident në Suharekë, në afërsi të stacionit të autobusëve dhe Komunës.

Në aksident janë përfshirë dy vetura, njëri i tipit “Audi” dhe tjetri i tipit “Caddy”.

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?

Siç shihet në video e cila u bë në mënyrë spontane, nuk ishte aksident i rëndë dhe fatmirësisht nuk pati të lënduar.


RAPORTO