Vetëvendosje “Për zgjedhje e kundër PANhajnisë”

Vetëvendsoje po përgatitet për zgjedhjet e ardhshme, ku sipas analistëve politikë kjo gjë do të ndodhë në muajt e ardhshme, VV në këtë mobilizim koalicionin qeverisës e quajtën “PANhajnisë”.

Sot, në një mbledhje nën drejtimin e Kryetarit të Qendrës, Arben Vitia, dhe kryetarët e pikave ku tema kryesore ishte mobilizimi kundër PANhajnisë.

“Sot, nën drejtimin e Kryetarit të Qendrës, Arben Vitia, mbajtëm mbledhjen e rradhës me kryetare/ët e pikave me te vetmën temë: mobilizimin kundër PANhajnisë dhe për zgjedhje të reja”. ka njoftuar Qendra në Prishtinë e këtij subjekti.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.