Vdiq ish Presidenti i SHBA

01.12.2018

Ish Presidenti amerikan vdiq të premten në mbrëmje, njoftoi zëdhënësi i familjes së tij, George H.W. Bush ishte presidenti i 41 i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në mes viteve 1989 dhe 1993. Ne jemi të pikëlluar pas njoftimit se ai kishte vdekur pas 94 vitesh, i dashuri ynë vdiç njoftuan më të dashurit e […]

Vdiq ish Presidenti i SHBA Foto: Ilustrim

Ish Presidenti amerikan vdiq të premten në mbrëmje, njoftoi zëdhënësi i familjes së tij, George H.W. Bush ishte presidenti i 41 i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në mes viteve 1989 dhe 1993.

Ne jemi të pikëlluar pas njoftimit se ai kishte vdekur pas 94 vitesh, i dashuri ynë vdiç njoftuan më të dashurit e George H.W. Bush – Jeb, Neil, Marvin dhe George Bush JR.

George H.W. Bush kishte një infeksion gjaku i cili në muajin prill, ai u pranua në një njësi të kujdesit intensiv në spital, kjo ndodhi një javë pas vdekjes së gruas së tij 73 vjeçare, Barbara.

“Ai ishte njeri me një karakter të lartë dhe babai më i mirë që mund ta ketë një fëmijë”. tha djali i tij George W Bush.