Ushtria e Kosovës po bëhet

13.12.2018

Askush s’mund të ndihet indiferent ndaj datës së nesërme. Ushtria e Kosovës po bëhet.Ata i shohim me krenari,e natyrisht se ndjenja e respektit buron nga e kaluara, e cila na kujton përpjekjen dhe sakrificen e heronjëve, rënjen e dëshmorëve për liri, dhe të gjithë atyre që i dhanë vendit. Ajo që mund të bëja më […]

Ushtria e Kosovës po bëhet Foto: Ilustrim

Askush s’mund të ndihet indiferent ndaj datës së nesërme. Ushtria e Kosovës po bëhet.Ata i shohim me krenari,e natyrisht se ndjenja e respektit buron nga e kaluara, e cila na kujton përpjekjen dhe sakrificen e heronjëve, rënjen e dëshmorëve për liri, dhe të gjithë atyre që i dhanë vendit.

Ajo që mund të bëja më së paku, si përfaqësues si qytetarëve të Komunës së Suharekës, ishte dëshira e madhe ti ftoja që të ndajmë momente falenderimi për angazhimin e përbashkët në të ardhmen.

Në nderim ndaj atyre që ia falen jetë atdheut, përkushtimit të bashkluftëtarëve të UÇK-së, këtij synimi bashkë me popullin i urojmë sukses dhe punë të mbarë.