Sot, Infermierët në protestë

31.01.2019

Infiermierët nga ora 09:00 do të protestojnë një grup i infermierëve, para Klinikës së Kirurgjisë, për shkak të pakënaqësisë për Ligjin e Pagave. Infiermierët në njoftim për media tha se: “Sa me masovikisht te merrni pjese do te ishte ne te mire te Infermierisë, se sa me shume te jemi, do te ndihmoje qe kërkesa […]

Sot, Infermierët në protestë Foto: Detail of a nurse uniform on a blue blurred background

Infiermierët nga ora 09:00 do të protestojnë një grup i infermierëve, para Klinikës së Kirurgjisë, për shkak të pakënaqësisë për Ligjin e Pagave.

Infiermierët në njoftim për media tha se: “Sa me masovikisht te merrni pjese do te ishte ne te mire te Infermierisë, se sa me shume te jemi, do te ndihmoje qe kërkesa jone te jete sa me e fuqishme dhe me serioze. Ju njoftoj poashtu qe kjo proteste përkrahet edhe nga Federata Sindikale e Shëndetësisë”.

Kuse, Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBAShK) ka hyrë sot në ditën e 14-të të grevës, për arsye të rritjes së koeficientit të pagave deri në 30%.

Por, SBAShK-u paralajmëroi deputetët që të votohet ngritja e koeficientëve, deri në 30%.