Kuvendi shpërbëhet më 22 gusht

Kuvendi shpërbëhet më 22 gusht
F K

05.08.2019 / Lajme

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka vendosur sot 22 gushtin si datë për shpërbërje të Kuvendit të Kosovës, ku edhe do të shkohet në zgjedhje të jashtëzakonshme.

Pas mbledhjes së Kryesisë ka folur shefi i grupit parlamentar të LDK-së Avdullah Hoti.

“Ne u dakorduam të gjithë se bashku se vendi duhet të shkojë në zgjedhje të përgatiura mirë të gjitha instiucionet të marrin detyrat, të gjithë jemi pajtuar se me datë 22 gusht në orën 10 të shëprbëhet kuvendi dhe pastaj të ndiqen të gjitha procedurat sipas kushtetutës për të shkuar vendin në zgjedhje, dhe gjithashtu u dakorduam se përpara shpërbërjes të miratojmë marrëveshjen ndërkombëtare IPA”, ka bërë të ditur ai.

RAPORTO