Remzi Shala “Molla e Kuqe” nga Suhareka nuk do ti përgjigjet ftesës së Gjykatës Speciale

11.12.2018

LEXO:  [EKSKLUZIVE] Kjo është ftesa e Gjykatës Speciale për Remzi Shalën Ata qe ma prunen kete ftes u deklaruan se jan polic te euleksit ndersa un ju kunderpergjigja nuk e njoh kete gjykat un jam Shqipetarë dhe jam krenar per luften qe kam bere andaj u beje thirrje te gjithe shokve te si kur kemi […]

Remzi Shala “Molla e Kuqe” nga Suhareka nuk do ti përgjigjet ftesës së Gjykatës Speciale Foto: Ilustrim

LEXO:  [EKSKLUZIVE] Kjo është ftesa e Gjykatës Speciale për Remzi Shalën

Ata qe ma prunen kete ftes u deklaruan se jan polic te euleksit ndersa un ju kunderpergjigja nuk e njoh kete gjykat un jam Shqipetarë dhe jam krenar per luften qe kam bere andaj u beje thirrje te gjithe shokve te si kur kemi dhen besen per Atedhe dhe per flamur ashtu te jemi te nje bese mos ta njohim kete gjykat dhe mos te dorzohemi he Hag me respekt Komandant Molla e Kuqe, ka shkruar Shala në profilin e tij në Facebook.