[EKSKLUZIVE] Kjo është ftesa e Gjykatës Speciale për Remzi Shalën

11.12.2018

Sipas burimeve të SuharekaOnline, Remzi Shala ka pranuar ftesën nga policë të Eulex-it. Këtë e ka konfirmuar ekskluzivisht  vetë Shala, i cili ka thënë se ka marrë thirrje dhe urdhër që të paraqitet në Hagë më 17 janar të vitit 2019.

[EKSKLUZIVE] Kjo është ftesa e Gjykatës Speciale për Remzi Shalën Foto: Ilustrim

Sipas burimeve të SuharekaOnline, Remzi Shala ka pranuar ftesën nga policë të Eulex-it.

Këtë e ka konfirmuar ekskluzivisht  vetë Shala, i cili ka thënë se ka marrë thirrje dhe urdhër që të paraqitet në Hagë më 17 janar të vitit 2019.