Ngjarjet e datës 3 maj

03.05.2024

Ngjarjet e datës 3 maj 2024.

Ngjarjet e datës 3 maj Foto: Ilustrim

Iniciativa për Progres (INPO) publikon raportin “Performanca e Qeverisë së Republikës së Kosovës në realizimin e prokurimit”. (Prishtinë, ora 10:00 – 10:30)

Komisioni për Arsim mban dëgjim publik mbi Projektligjin pёr Rini. (Kuvendi Komunal Mitrovicë e Jugut, ora 10:00)

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës dhe Komisioni i Pavarur për Media, me rastin e Ditës Botërore të Lirisë së Shtypit, mbajnë diskutim për sfidat e ruajtjes së standardeve profesionale dhe kodit të etikës gjatë raportimit. (Lapidariumi i Muzeut Kombëtar, Prishtinë, ora 11:00)

Promovohet libri shkencor “Çështje sociolinguistike të terminologjisë në mediat e Kosovës dhe të Shqipërisë”, i profesorit universitar Sejdi Gashi, organizuar nga Komuna e Istogut. (Salla e Kuvendit Komunal Istog, ora 13:00)