Nën kërcënim të armëve plaçkitet banka TEB

26.11.2018

Sipas dëshmitarëve të rastit, në këtë plaçkitje ishin të përfshirë gjithsej katër persona, tre prej tyre kanë hyrë në banke, ndërsa njëri i ka pritur jashtë, brenda veturës pa targa të parkuar përballë degës së kësaj banke, transmeton Klan Kosova. Policia njofton se plaçkitësit kanë arritur që nën kërcënimin e armës të marrin një shumë […]

Nën kërcënim të armëve plaçkitet banka TEB Foto: Ilustrim

Sipas dëshmitarëve të rastit, në këtë plaçkitje ishin të përfshirë gjithsej katër persona, tre prej tyre kanë hyrë në banke, ndërsa njëri i ka pritur jashtë, brenda veturës pa targa të parkuar përballë degës së kësaj banke, transmeton Klan Kosova.

Policia njofton se plaçkitësit kanë arritur që nën kërcënimin e armës të marrin një shumë të hollash dhe janë larguar nga vendi i ngjarjes dhe se tani me rastin po merren njësitet hetuese policore.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=m4S7J2ahOGs