Mblidhet komisioni hetimor për rezervat shtetërore

28.02.2024

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procedurat për furnizimin dhe menaxhimin me rezervat shtetërore, keqpërdorimet dhe abuzimet e mundshme me rezervat shtetërore nëpërmjet kualifikimit të procedurës si sekret shtetëror për furnizime të tilla sot mban mbledhje.

Mblidhet komisioni hetimor për rezervat shtetërore Foto: Ilustrim

Në këtë mbledhje do të ketë diskutim rreth kërkesave për sjellje të dokumentacionit.

Deri më tani ky komision ka mbajt disa mbledhje