[LIVE] Mbledhja e përbashkët e Qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë

26.11.2018

Ndër marrëveshjet kryesore që pritet të arrihen në këtë takim, është ajo e lehtësirave doganore mes dy vendeve, si dhe heqja e tarifës së romingut.

[LIVE] Mbledhja e përbashkët e Qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë Foto: Ilustrim

Ndër marrëveshjet kryesore që pritet të arrihen në këtë takim, është ajo e lehtësirave doganore mes dy vendeve, si dhe heqja e tarifës së romingut.