Çlirim Gashi
20.04.2019, 20:02

Kosova i nënshtrohet testit TIMSS

Pupovci: Mendoj se është mirë që mbahet edhe në Kosovë.

Qehaja: Testi TIMSS është studim krahasimtar.-Gashi: Nga 23 prilli deri më 10 maj do të zhvillohet testi TIMSS.

Edhe një sprovë e re ndërkombëtare për nxënësit kosovarë, pas përvojës së pakëndshme në testin Pisa.

Testi Timss do të jetë rast i ri, por edhe një tregues i nivelit të arsimit në Kosovë./21Media/


Potenciali dhe kushtet që ofrojnë bizneset e Suharekës

Produktet gjithmonë janë prodhuar me një pasion të madh për luksin dhe rehatinë si dhe në përshtatje me prirjet më të fundit të dizajnit.


LEXO PO ASHTU:  S'ka viza, s'ka as lobim në BE