Komuna e Suharekës kërkon 20 punëtorë

18.01.2019

Komuna e Suharekës në Ligjin mbi Mardhëniet e Detyrimeve ka hapur konkurs për pranimin e 20 punëtorëve për ofrimin e shërbimeve të veçanta. Sipas konkursit të Komunës 20 të punësuarit do të angazhohen në shpërndarjen e faturave të tatimit në pronë për qytetin dhe të gjitha fshatrat e Komunës së Suharekës. Të gjithë të interesuarit […]

Komuna e Suharekës kërkon 20 punëtorë Foto: Ilustrim

Komuna e Suharekës në Ligjin mbi Mardhëniet e Detyrimeve ka hapur konkurs për pranimin e 20 punëtorëve për ofrimin e shërbimeve të veçanta.

Sipas konkursit të Komunës 20 të punësuarit do të angazhohen në shpërndarjen e faturave të tatimit në pronë për qytetin dhe të gjitha fshatrat e Komunës së Suharekës.

Të gjithë të interesuarit për aplikim kanë afat prej 8 ditësh duke filluar nga data 17.01.2019.