Kjo është logoja e dizajnuar për 25-vjetorin e Çlirimit të Kosovës

29.05.2024

Ministria e Kulturës ka publikuar logon e cila është dizajnuar shënimin e 25-vjetorit të Çlirimit të Kosovës. dhe ka shpalosur agjendën shtetërore.

Kjo është logoja e dizajnuar për 25-vjetorin e Çlirimit të Kosovës Foto: Ilustrim

Ndërkaq, aktivitetet për shënimin e 25-vjetorit të Çlirimit të Kosovës nisin nga data 8 deri më 21 qershor.

Në kuadër të saj, më 12 qershor do të mbahet seancë solemne në Kuvendin e Kosovës dhe parakalimi i Forcave të Sigurisë së Kosovës.