Harta e përhapjes së Coronavirusit në Kosovë

Nga data 13 mars 2020 kur janë konfirmuar dy rastet e para, deri me 17 prill 2020 gjithsej 449 raste pozitive të konfirmuara për virusin SARS-CoV-2, 11 vdekje dhe 79 të shëruar.

Vendet me numrin më të madh të infektuarve me Coronavirus e kanë Malisheva me 70 raste, Ferizaj me 66 dhe Prishtina 55 raste, ndërsa Suhareka ka gjithsejt 22 të infektuar.

Më poshtë e keni hartën e përhapjes së Coronavirusit në Kosovë.

RAPORTO