[FOTO]Studentët Serbë protestuan në Mitrovicë

03.12.2018

Studentët serbë të fakultetit të Mitrovicës sot protestuan kundër taksës ndaj shtetit serb, këta student protestuan me një variant shumë thëmbues, të cilët kundërshtonin vënien e taksës 100% nga Qeveria e Kosovës. Qeveria e Kosovës e cila ka vendosur taksën ndaj mallrave Serbë dhe Bosnjës (100%), studentët serbë protestuan me një slogan krejtësisht thumbuese dhe […]

[FOTO]Studentët Serbë protestuan në Mitrovicë Foto: Ilustrim

Studentët serbë të fakultetit të Mitrovicës sot protestuan kundër taksës ndaj shtetit serb, këta student protestuan me një variant shumë thëmbues, të cilët kundërshtonin vënien e taksës 100% nga Qeveria e Kosovës.

Qeveria e Kosovës e cila ka vendosur taksën ndaj mallrave Serbë dhe Bosnjës (100%), studentët serbë protestuan me një slogan krejtësisht thumbuese dhe e ndryshme nga protestat e tjera, protesta ishte paqësore, protesta u zhvillua para fakultetit të Mitrovicës me sloganin “100% taksë, 0% liri”, protestuesit kanë mbyllur gojen me atë mbishkrim përmes disa ngjitësve, mesazhi i kësaj proteste nga këta studentë ishte, për heqjen e taksës doganore ndaj Serbisë dhe Bosnja Hercegovina.

Pamje se si u dukën studentët serbë në protestën e sotme: