Fillon aksioni humanitar në Suharekë

25.12.2018

Të nderuar qytetar të Komunës së Suharekës, me rastin e festave të fund vitit një grup i të rinjve nga qyteti ynë kemi vendosur të ju dalim në ndihmë familjeve në nevojë me gjëra ushqimore dhe veshmbathje. I bëjmë thirrje dhe i lusim të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë, të kontribojnë me aq sa kan […]

Fillon aksioni humanitar në Suharekë Foto: Ilustrim

Të nderuar qytetar të Komunës së Suharekës, me rastin e festave të fund vitit një grup i të rinjve nga qyteti ynë kemi vendosur të ju dalim në ndihmë familjeve në nevojë me gjëra ushqimore dhe veshmbathje.

I bëjmë thirrje dhe i lusim të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë, të kontribojnë me aq sa kan mundësi dhe ti bashkangjitën iniciativës sonë.

Aktiviteti humanitar ka filluar sot në orën 8:00 (E Martë), deri në orën 18:00, ky aktivitet zgjatë deri më 26 Dhjetor (E Mërkurë) duke filluar nga ora 8:00 deri në orën 16:00.

Ju mund të kontriboni në forma të ndryshme duke përfshirë ( gjëra ushqimore, veshmbathje, etj).

Vendi: Tek Muzeu i Qytetit.

Me Respekt: Të Rinjët e qytetit.