Edhe Rumania e Qipro kundër Kosovës në Samitin e BE-së

30.03.2018

Radio Evropa e Lirë, seksioni në serbisht raporton se në mbledhjen e Këshillit Evropian këto dy shtete kanë thënë se nuk duan që Kosova të paraqitet si shtet i barabartë në Samit, dhe t’i premtohet pranimi në Bashkimin Evropian. “Përfaqësuesit e këtyre tre shteteve nuk duan të ulen në tryezën e njëjtë me përfaqësuesit e […]

Edhe Rumania e Qipro kundër Kosovës në Samitin e BE-së Foto: Ilustrim

Radio Evropa e Lirë, seksioni në serbisht raporton se në mbledhjen e Këshillit Evropian këto dy shtete kanë thënë se nuk duan që Kosova të paraqitet si shtet i barabartë në Samit, dhe t’i premtohet pranimi në Bashkimin Evropian.

“Përfaqësuesit e këtyre tre shteteve nuk duan të ulen në tryezën e njëjtë me përfaqësuesit e Kosovës dhe refuzojnë që të dalin në fotografi me ta pas samiti”, raporton Evropa e Lirë.