Bali Muharremaj ndriçon Suharekën!

12.12.2018

Emocione të veçanta kanë pasur një numër i madh i fëmijëve duke u ndier tejet të gëzuar nga momentet e ndriçimit të qytetit. Gjatë tërë kohës Bali Muharremaj ka shkëmbyer biseda me qytetarët pjesëmarrës dhe fëmijët e tyre duke dhuruar kapela. Kryetari u shpreh se nuk do të ndalet me kaq pasi që për vitet e ardhshme […]

Bali Muharremaj ndriçon Suharekën! Foto: Hallka

Emocione të veçanta kanë pasur një numër i madh i fëmijëve duke u ndier tejet të gëzuar nga momentet e ndriçimit të qytetit.

Gjatë tërë kohës Bali Muharremaj ka shkëmbyer biseda me qytetarët pjesëmarrës dhe fëmijët e tyre duke dhuruar kapela.

Kryetari u shpreh se nuk do të ndalet me kaq pasi që për vitet e ardhshme do të përkushtohet më shumë për të ardhmen e të gjithë qytetarëve në veçanti fëmijëve.