64 aksidente për 24 orë nga reshjet e borës

10.01.2019

Në 24 orët e fundit, gjatë reshjeve të borës kanë ndodhur 64 aksidente trafiku në vendin tonë, ku përfunduan me fatalitet, e me të lënduar dhe me dëme materiale. Gjatë atyre 64 aksidenteve trafiku, prej tyre 22 aksidente kanë qenë me të lënduar, kurse 41 aksidente kanë qenë me dëme materiale dhe 1 aksident përfundoi […]

64 aksidente për 24 orë nga reshjet e borës Foto: Ilustrim

Në 24 orët e fundit, gjatë reshjeve të borës kanë ndodhur 64 aksidente trafiku në vendin tonë, ku përfunduan me fatalitet, e me të lënduar dhe me dëme materiale.

Gjatë atyre 64 aksidenteve trafiku, prej tyre 22 aksidente kanë qenë me të lënduar, kurse 41 aksidente kanë qenë me dëme materiale dhe 1 aksident përfundoi me fatalitet.

Policia e Kosovës gjatë një njoftimi ata shprehën se kemi shqiptuar
774 tiketa për shoferët në trafik, për 24 orë.

Po ashtu, këto aksidente nuk u kaluan pa të arrestuar, gjatë këtyre aksidenteve janë arrestuar 16 persona, dhe 8 persona të tjerë nga Policia e Kosovës janë dërguar në mbajtje.

Më poshtë keni edhe statistikat e përgjithshme të cilat i ka përcjellur Policia e Kosovës.