E shtuna plot dashuri e Jonida Maliqit dhe Danit të saj!

31.03.2018

Ajo ka publikuar një video ku shfaqet së bashku me djalin e saj Dan, duke u argëtuar në këndin e lojërave. Kohët e fundit Jonida ka nisur të publikojë shpesh foto apo video me djalin e saj dhe duket se tashmë po kalojnë një kohë mjaft të mirë bashkë./Gazeta Express/

E shtuna plot dashuri e Jonida Maliqit dhe Danit të saj! Foto: Ilustrim

Ajo ka publikuar një video ku shfaqet së bashku me djalin e saj Dan, duke u argëtuar në këndin e lojërave. Kohët e fundit Jonida ka nisur të publikojë shpesh foto apo video me djalin e saj dhe duket se tashmë po kalojnë një kohë mjaft të mirë bashkë./Gazeta Express/