Arbërita Cikaçi “çmend” protagonistët e “O Sa Mirë”

09.12.2018

Befasia e episodit të sotëm në serialin “O Sa Mirë” ka qenë Profesoresha e Matematikës, e cila i mahnit protagonistët. Në fakt ishte modelja nga Suhareka në rolin e profesoreshës së Matematikës, Arbërita Cikaçi e cila me sharmin dhe bukurinë e saj ka arritur që aktorët tjerë të “O Sa Mirë” sidomos ata meshkuj ti bëjë […]

Arbërita Cikaçi “çmend” protagonistët e “O Sa Mirë” Foto: Ilustrim

Befasia e episodit të sotëm në serialin “O Sa Mirë” ka qenë Profesoresha e Matematikës, e cila i mahnit protagonistët.

Në fakt ishte modelja nga Suhareka në rolin e profesoreshës së Matematikës, Arbërita Cikaçi e cila me sharmin dhe bukurinë e saj ka arritur që aktorët tjerë të “O Sa Mirë” sidomos ata meshkuj ti bëjë për vete qysh në shikim të parë.

Veprimet e aktorëve dukeshin aq të ngjashme si në filmin Malena të Monica Bellucit.

Cikaçi në fakt veçmas modelizmit është edhe një arkitekte e diplomuar.