Rukiqi i reagon politikanëve për tubimet: Si mund të arsyetohet kufizimi i orarit të punës?!

Pas Shoqatës së Gastronomëve, përmes një postimi të bërë në rrjetin social Facebook, për grumbullimin e politikanëve në tubime, ka reaguar edhe kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës.

Berat Rukiqi ka thënë se edhe politikanët edhe qytetarët janë të barabartë para ligjit.

Ky është postimi i tij:

Tubimet e fundit elektorale, me dhjetera persona ne hapesira te mbyllura, i bejne te pavlera, te gjitha masat kufizuese, per parandalimin e pandemise. Si mund te arsyetohet, tash e tutje, ndalesa per organizimin e ahengjeve dhe ngjarjeve? Si mund te arsyetohet kufizimi i orarit te punes?? Politikanet ehe qytetaret e tjere jane te barabarte para ligjit. Hipokrizi e llojit te vet eshte qe te njejtit qe premtojne sundim te ligjit, te vazhdojne naten dhe diten te shkelin ligjin.

Artikull i sponzorizuar

Për ta transmetuar mesazhin tuaj qartë deri në fund më së miri do të ju ndihmojë artikulli i sponsorizuar ku mijëra konsumatorë potencial do ta marrin atë.

Lexo më shumë
RAPORTO