Për 24 orë Lëvizjes Vetëvendosje i paraqiten mbi 1 mijë vullnetarë

Lëvizja Vetëvendosje ka hapur fuashtën bëhu vullnetar për t’i ndihmuar këtij subjekti në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Sipas tyre vetëm për 24 orë kanë aplikuar mbi një mijë vullnetarë.

“Ka një përcaktim të qartë të qytetarëve për të ndryshuar të ardhmen e vendit. Për vetëm 24 orë janë paraqitur mbi 1000 vullnetarë të cilët kanë shprehur gatishmërinë për të ndihmuar ndryshimin e domsdoshëm për vendin”.

“Ndryshimi e qeverisja për të gjithë nuk mund të vijë pa angazhimin e të gjithëve, dhe kjo po ndodh aktualisht”. 

Ky është postimi i plotë:

RAPORTO