Nga Podujeva deri në Suharekë, qytetarët me përkrahje të parezervë për Bexhet Kuqin

Në vazhdën e takimeve me qytetarë dhe struktura në kuadër të mobilizimit për zgjedhjet e 14 shkurtit, një përkrahje masive po merr kandidati nga radhët e AAK-së, Bexhet Kuqi.

Jo vetëm në Komunën e Suharekës, përkrahje e madhe për Kuqin është ofruar edhe në Podujevë, Shtime, Rahovec etj.

Programi që Kuqi po shpalos para qytetarëve po merr përkrahje të vazhdueshme ku përkundër pozitës që ushtron tash e tri vite si Kryesues i Kuvendit Komunal Suharekë, prioritet i tij ka qenë dhe vazhdon të jetë qytetari i Suharekës me rrethinë.

Në çdo takim para qytetarëve e dëshmon se nuk ka kursyer asnjëherë veten dhe zotohet se do të jetë çdo herë zëri i tyre, adresa e tyre e parë për çfarëdo çështje që i preukupon.

RAPORTO