Në fshatin Studençan fiton Lëvizja Vetëvendojse me 575 vota

Të gjitha qendrat e votimit tani më janë mbyllur, në të cilat janë qytetarët me të drejtë vote kishin mundësinë që deri në ora 19:00 t’u drejtohen kutive të votimit që të votojnë të përzgjedhurit e tyre.

Sipas burimeve të SuharekaOnline bëhet e ditur se në fshatin Studençan Lëvizja Vetëvendosje prin me 575 vota duke lënë pas AAK me 303 vota.

Gjithashtu, në Studençan PDK ka marrë 242 vota, LDK 202 vota dhe NISMA 20 vota.

RAPORTO