Kurti: Zgjedhjet nuk janë të parakohshme, por të vonuara dhe referendum

Pas shpalljes së datës së zgjedhjeve nga u.d. e presidentit, lideri i Lëvizjes Vetëvendosjes, Albin Kurti, përmes një shkrimi zgjedhjet e 14 shkurtit i ka quajtur të vonuara.

“Pas shtatë muajve na u dëshmua ajo që dihej nga fillimi. Zgjedhja e qeverisë koti ka qenë kot. Zgjedhje e paligjshme, jokushtetuese.

Kemi humbur shumë vite, jo vetëm muaj. Këto zgjedhje nuk janë të parakohshme por të vonuara. Mirëpo, këto zgjedhje janë referendum. Me 14 shkurt politika e keqe ndodhet para gjyqit popullor.

Punë e arsim, drejtësi e shëndetësi. Kaq duan qytetarët. Qeveria jonë e re do të jetë shërbim i mirë. Sepse qytetari është mbreti i republikës.

Artikull i sponzorizuar

Për ta transmetuar mesazhin tuaj qartë deri në fund më së miri do të ju ndihmojë artikulli i sponsorizuar ku mijëra konsumatorë potencial do ta marrin atë.

Lexo më shumë

Me 14 shkurt, festën e zemrës e bëjmë edhe kremte të demokracisë” ka shkruar Kurti.

RAPORTO