Kurti sektorin e shëndetësisë e cilëson prioritet në udhëheqjen e tij

Lideri i Lëvizjes “Vetëvendosje”, Albin Kurti sektorin e shëndetësisë e ka cilësuar si prioritet për qeverisjen që do ta udhëheq ai.

Kurti, në Kaçanik, ka përmendur sigurimet shëndetësore.

“Duhet me u filli me u përgatit për sigurimet shëndetësore. Sigurimet shëndetësore duhet me u parapri prej sistemit informativ shëndetësor, licencimin e profesionistëve shëndetësor dhe udhërrëfyesve klinik.

“Jo me shku të gjithë te mjeku për herë të parë, por duhet me ekzistu arkiva dhe dosja e pacientit”, u shpreh ai. /Indeksonline/

RAPORTO