Këtu mund ta gjeni qendrën tuaj të votimit për zgjedhjet e 14 shkurtit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në uebfaqen e saj në internet, mundëson që qdo qytetarë të gjejë qendrën e tij të votimit për zgjedhjet parlamentare të cilat do të mbahen më 14 shkurt.

Qytetarët të cilët kanë të drejtë të votojnë, kanë mundësi ta dinë adresën e saktë të vendvotimit të tyre.

E, këtë mund ta bejnë përmes ueb faqes së KQZ-së, duke klikuar në këtë link: http://www.kqz-ks.org/sherbimet-per-votuesit/lista-votuese/

Në uebfaqen e KQZ-së, duhët që ta shënoni numrin personal të letërnjoftimit dhe pastaj do të dalë njoftimi me të dhënat tuaja dhe me adresën e saktë të vendvotimit.

Vegza direkte: https://eomp.kqz-ks.org/VCChangeRequests/Index

RAPORTO