Edhe në fshatin Sopijë fiton Lëvizja Vetëvendosje me 407 vota

Edhe në fshatin Sopijë fiton Lëvizja Vetëvendosje me 407 vota
Eurolinda Zenelaj

14.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Të gjitha qendrat e votimit tani më janë mbyllur, në të cilat janë qytetarët me të drejtë vote kishin mundësinë që deri në ora 19:00 t’u drejtohen kutive të votimit që të votojnë të përzgjedhurit e tyre.

Sipas burimeve të SuharekaOnline në fshatin Sopijë të Suharekës Lëvizja Vetëvendosje prin me 407 vota duke e lënë pas AAK me 254 vota.

Ndërsa bëhet e ditur se në këtë fshatë PDK ka marrë 163 vota dhe LDK 150 vota.

Nga tani në Physio Cure Clinic edhe trajtim i rrudhave, pikave të zeza dhe gjithçka për fytyrën tuaj

Pastrimi i fytyrës shërben për mirëmbajtjen e shëndetit të lëkures, kryerjen normale të funksioneve të qelizave si dhe ndriçimin e...

Lexo më shumë

Të fundit

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Leshan fiton Lëvizja Vetëvendosje me 279 vota

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Greikoc fiton Lëvizja Vetëvendosje me 519 vota

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Bukosh fiton Lëvizja Vetëvendosje me 230 vota