Zyba e minstri i Bujqësisë takojnë fermerët suharekas

15.10.2021

I shoqëruar nga Ministri i Bujqësisë, Faton Peci dhe deputeti Haxhi Avdyli, gjatë takimit Salih Zyba ka dëgjuar për së afërmi shqetësimet me të cilat po ballafaqohen fermerët suharekas. Në këtë takim Zyba ka thënë se bujqësia është sektor mjaft i rëndësishem për Therandën pasi që shumë qytetarë e kanë veprimtari primare. Ai ju ka […]

Zyba e minstri i Bujqësisë takojnë fermerët suharekas Foto: Ilustrim

I shoqëruar nga Ministri i Bujqësisë, Faton Peci dhe deputeti Haxhi Avdyli, gjatë takimit Salih Zyba ka dëgjuar për së afërmi shqetësimet me të cilat po ballafaqohen fermerët suharekas.

Në këtë takim Zyba ka thënë se bujqësia është sektor mjaft i rëndësishem për Therandën pasi që shumë qytetarë e kanë veprimtari primare.

Ai ju ka premtuar se mbështetjen e nivelit qëndror dhe me ndihmën e tij si kryetar përmes bujqësisë do të nxisë zhvillimin ekonomik.