Ja si u votuan kandidatët për kryetar të Suharekës në vendlindjen e Bali Muharremajt, në Gjinoc

18.10.2021

Sipas këtij rezultati, Bali Muharremaj i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) ka fituar me 52,28% të votave apo 13 mijë e 837 vota, ndërkaq pas tij vije Ardian Shala i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) me 29,51% të votave apo 7 mijë e 810 vota. Sipas këtij rezultati, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) […]

Ja si u votuan kandidatët për kryetar të Suharekës në vendlindjen e Bali Muharremajt, në Gjinoc Foto: Ilustrim

Sipas këtij rezultati, Bali Muharremaj i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) ka fituar me 52,28% të votave apo 13 mijë e 837 vota, ndërkaq pas tij vije Ardian Shala i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) me 29,51% të votave apo 7 mijë e 810 vota.

Sipas këtij rezultati, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) me kandidatin Bali Muharremaj ka fituar Suharekën në raund të parë, pa balotazh.

Por, si u votuan kandidatët për kryetar të Suharekës, në vendlindjen e Muharremajt, në fshatin Gjinoc?

SuharekaOnline ka mbledhur rezultatet në tri qendrat e votimit në fshatin Gjinoc, në 2407A/01R, 2407A/02R dhe 2407A/03D.

Sipas rezultateve të të tri qendrave të votimit në Gjinoc, Bali Muharremaj i AAK-së ka arritur të fitoj në këtë fshat me 874 vota, Ardian Shala i LDK-së ka marrë 117 vota, Salih Zyba i LVV-së 44 vota dhe Murtez Zekolli i PDK-së 57 vota.

GjinocBali MuharremajArdian ShalaSalih ZybaMurtez Zekolli
2407A/01R239 vota / 68,68%53 vota / 15,23%12 vota / 3.45%44 vota / 12,64%
2407A/02R212 vota / 85,83%18 vota / 7.29%13 vota / 5,26%4 vota / 1,62%
2407A/03D323 vota / 81,36%46 vota / 11,59%19 vota / 4,79%9 vota / 2.27%
TOTAL8741174457