Suhareka Online
18.11.2018, 22:53

Interpretim ‘rrënqethës’ nga Shani Shala & GAM Theranda – Djemtë e Lumës

Në një video tejet ‘rrënqethëse’ shihet një interpretim tejet profesional dhe me përkushtim i këngës Djemtë e Lumës.  

Kënga e përpunuar nga Shani Shala & GAM Theranda si dhe interpretimi i tyre gjatë Festarit 2018 padyshim është një ndër këngët që sa herë e dëgjon të zgjon çdo emocion. Kujtojmë se këtë vit GAM Theranda kishte mbushur plot 15 vite të themelimit të grupit.